Kursusaktiviteter for os

 

Som mange vil vide, har den løbende faglige udvikling altid ligget os meget på sinde. Vi synes, det er en forpligtelse, vi har overfor vores kunder og patienter, konstant at holde os orienteret om nye og bedre behandlinger, undersøgelsesmetoder mm.

 

I efteråret 2011 afsluttede Lars sin specialuddannelse i kirurgi (GPCert).

 

Forår 2012 byder på uddannelsesaktivitet indenfor hudsygdomme og smertebehandling (Christian), laboratoriediagnostik og –teknologi (Thurid), kirurgisk behandling af knæleddet, såkaldt TTA (Lars).

 

Herudover deltager Alice og Lars i den engelske kongres for smådyrspraksis (hunde, katte og eksotiske dyr), som april i år samtidig er verdenskongres (WSAVA) med forventeligt omkring 7000 deltagere. Her skal vi over 4 dage vælge mellem i hundredvis (adskillige samtidige) forelæsninger med et overflødighedshorn af ny og spændende viden. Og vi fortæller gerne, når vi kommer hjem – både til vores kolleger og til vores mange interesserede kunder/dyreejere.

 

Som led i uddannelsen til veterinærsygeplejerske har vores superdygtige elever også rejseaktivitet. Vores 2. års-elev, Lisa skal i den forbindelse besøge praksis og dyrehospitaler også i England.

 
Kettevej 25
2650 Hvidovre
Telefon: 36 78 68 44
Telefax: 36 77 68 44
Til forsiden
Sitemap - oversigtskort
Udskriv
CMS | Webdesign