Klinikken rundt

 

Få et indblik i hverdagen på Avedøre Dyreklinik ved at følge klinikken rundt.
Flere billeder fra klinikken se her
 
Vi lægger stor vægt på en god klientkontakt og et højt serviceniveau.
 
Vores personale sørger for tid og ro til de behandlinger, der foretages på klinikken. 
Der tages hensyn til de indlagte patienter, og vi forsøger at gøre opholdet på klinikken så behageligt som muligt.
 
 

 

Avedøre Dyreklinik er nem at finde fra motorvejsudfletningerne og er centralt beliggende for busforbindelser. Vi byder på gode parkeringsforhold, og er du kørestolsbruger eller gangbesværet - bemærk venligst rampen til højre for trappen og døren.

Find vej her

 

 

I vores reception modtages du af veterinærsygeplejerskerne, der er behjælpelige med alt fra tidsbestilling, tandbehandling, vejledning ved hjemsendelse og rådgivning om familiedyrs pasning og pleje. Vores veterinærsygeplejersker er aktive på kurser, og efteruddannelse prioriteres højt.

 

 

 

På klinikken forhandles også en række kvalitetsmærker inden for fodring af hund, kat og gnavere samt udvalgte plejeartikler. Vi yder altid vejledning i den korrekte brug, herunder dosering af produkterne.

 

 

 

Resultatet bliver bedst, hvis der er skabt tillid hos patienten. Maximus har snuset lidt rundt i konsultationsrummet, og hans ejer har nu sat ham op på undersøgelsesbordet. Vi småsnakker lidt og byder på en godbid, før vi går i gang med undersøgelsen.

 

 

Mens Balthers ejer stadig er sammen med ham, bliver han forbedøvet med en lille indsprøjtning i låret. Balther skal have fjernet en knude under højre øje.

 

 

At blive bedøvet skal føles roligt og trygt. Det er godt at hvile sit hoved på sygeplejerskens arm, når trætheden overmander én.

 

 

 

 

Thurid renser tænderne på en samojedhund, som er under fuld bedøvelse. Tandrensning foregår med ultralyd, hvorefter tænderne poleres nøjagtig som hos menneske-tandlægen.

 

 

Her er Louise i gang med tandbehandling på en kanin.
Tandproblemer er desværre meget hyppige hos kaniner og gnavere og kan ubehandlet blive livstruende for dyret. Alle generelle undersøgelser på kaniner og gnavere inkluderer undersøgelse af tænder og mundhule, så behandling kan indsættes i tide, hvis noget er ved at gå galt. Kaninen på billedet er bedøvet, men lukker ikke øjnene.

 

 

Kaninerne Cirkeline og Kiwi har været bedøvede til en tandbehandling og bliver nøje observeret, før de lægges til opvågning på varmepuder og pakket ind i tæpper. Opvågningsburet fores med tæpper i siderne, så kaninerne ikke kan vælte rundt og komme til skade, før de er helt vågne efter bedøvelsen. 

 

 

Tina skyller ører på Zookie, der har en svær øreinfektion. Øreskyl er meget ubehageligt for hunden, især når den har smerter forårsaget af en infektion.

Øreskyl foregår altid i bedøvelse på Avedøre Dyreklinik, så det er helt smertefrit for hunden.

 

 

Filippa gør klar til operation.
Når patienten sover trygt, klippes operationsfelterne helt fri for hår, og huden desinficeres. På dette tidspunkt gives også smerteforebyggende behandling, da effekten heraf er væsentlig større, end hvis medicinen først gives efter operation. Først efter klargøringsprocessen kommer patienten ind på den egentlige operationsstue, som på denne måde holdes meget ren, ligesom det kendes fra hospitaler for mennesker.

 

 

Vi er her inde på operationsstuen, hvor dyrlægen er igang med en operation. Patienten forbliver under fuld narkose under hele indgrebet og mærker derfor intet. På Avedøre Dyreklinik bedøves rutinemæssigt med stoffet Isofluran, der er særdeles skånsomt for patienterne. På denne måde opnåes høj sikkerhed og komfort.

 

 

Her er Lars og Thurid igang med en sterilisation ved kikkertoperation. Selve operationen udføres gennem små huller igennem hud og bugvæg med specialinstrumenter, operationen følges nøje på en TV-skærm. Indgrebet er mere skånsomt for patienten end en traditionel sterilisation og påfører dyret færre gener og mindre smerte efter operationen.

 

 

Lars og Louise hjælper en hvalp til verden vha. kejsersnit. Bedøvelse af en drægtig tæve til kejsersnit foregår på en lidt anden måde end ved en normal operation, da hvalpene ikke må være for påvirkede af bedøvelsen. Processen skal gå hurtigt, og uret følges nøje fra starten af bedøvelsen til udtagning af hvalpene. Hele teamet var klar til operationen og til at tage imod de små hvalpe.  

 

 

4 skønne Boxer/Engelsk Bulldog hvalpe lige taget ved kejsersnit.

 

 

På Avedøre Dyreklinik behandler vi også mange katte.

Her er Krøyer og Anna klar til at komme hjem efter kastration og sterilisation.

 

 

Alle patienter får det bedre ved lidt trøst og sympati. Al den tid dyrene er hos os, observerer vi dem nøje, og der bliver også tid til et kærligt klap på hovedet.

 

 

Luna og Tuffe har været til tandbehandling. De er pakket varmt i deres medbragte kurv efter opvågning af bedøvelsen, og de er nu klar til at komme hjem igen til deres familie.

 

 

Akeela venter også på at blive hentet af sin mor. Akeela har fået foretaget en hudundersøgelse med udtagning af hudprøver i bedøvelse, hun skal have skærm på, indtil hun får fjernet stingene om ca. 12 dage.

 

 

 

 

 
Kettevej 25
2650 Hvidovre
Telefon: 36 78 68 44
Telefax: 36 77 68 44
Til forsiden
Sitemap - oversigtskort
Udskriv
CMS | Webdesign